O nama

Izgradite vaš brend sa nama

Mi smo kompanija koja se bavi izradom veb sajtova koja se specijalizuje za stvaranje vizuelno impresivnih i korisnički prijatnih veb sajtova za poslovne i pojedinačne klijente. Bez obzira da li tražite jednostavan sajt sa prezentacijom ili složenu platformu za elektronsku trgovinu, mi imamo stručnost da isporučimo visokokvalitetan proizvod koji prevazilazi vaša očekivanja.

100+

Zadovoljnih klijenata

100%

Zagarantovan uspeh

140+

Završenih projekata

8+

Godina Iskustva

Upoznajte nas

Ponosni smo što smo stekli poverenje klijenata kroz godine svog poslovanja i posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu klijenata. Razumemo da poverenje nije nešto što se lako stiče i radimo na tome svakodnevno da ga steknemo i održavamo.

Goran Romanić

CEO & FOUNDER

Goran Romanić

Stručnjak za izradu veb sajtova u WordPressu sa bogatim iskustvom. Njegova stručnost obuhvata različite aspekte veb razvoja, a posebno se ističe u radu sa WordPress CMS. Goran je stručnjak za izradu veb sajtova različitih vrsta:

  • Lični blogovi: Kreira elegante i funkcionalne blogove za pojedince.
  • Poslovni sajtovi: Prilagođava WordPress teme kako bi odgovarale potrebama kompanija.
  • E-trgovina: Implemetira WooCommerce i druge e-trgovinske funkcionalnosti
  • QR-kod cenovnici: Izrađuje digitalne cenovnike prilagođene svakom klijentu.

Pored izrade, Goran se brine i o sigurnosti veb sajtova implementiranjem sigurnosnih mera kako bi zaštitio sajtove od potencionalnih pretnji. Sarađivao je sa različitim klentima, uključujući i preduzetnike, umetnike, startape i veće kompanije. Stručnost i posvećenost osiguraće da vaš sajt bude funkcionalan, atraktivan i prilagođen vašim potrebama.

Milan Stojakov

Više od 5 godina iskustva u radu sa klijentima na SEO projektima, među kojima su veb sajtovi koji su dostigli više od pola miliona pregleda. Ključ uspešne SEO optimizacije jeste SEO strategija, koja će pomoći novi korisnicima da pronađu vaš veb sajt i dovesti nove klijente.

Milan je stručnjak za sve aspekte SEO-a, uključujući istraživanje ključnih reči, tehničku optimizaciju, link building strategije i kontinuirano praćenje i analizu performansi.

Svaki veb sajt zahteva personalizovani pristup, jer svaki klijent ima svoje specifične potrebe i ciljeve. 

Kako se SEO neprestano razvija i menja, Milan je posvećen kontinuiranom učenju i poseduje sertifikate izdatih od strane renomiranih kompanija poput Google-a, SEMrush-a i HubSpot-a.

Milan Stojakov

SEO & SEM SPECIALIST

Nekoliko reči od naših
zadovoljnih klijenata

Branko Ratković

Green Service

„Ova firma je bila izuzetno korisna u izradi veb sajta za moju malu firmu. Pažljivo su saslušali sve naše potrebe i želje, a zatim dizajnirali sajt koji izgleda i funkcioniše odlično. Bilo je lako sarađivati sa njima, a kada smo imali pitanja ili probleme, tim je bio brz i profesionalan u odgovorima.“

Bojan Trifunović

IT Tailors

„Zaista sam impresioniran brzinom i efikasnošću kojom su izradili naš sajt. Kvalitet dizajna i funkcionalnosti su bili izvanredni, a tim je bio veoma ljubazan i strpljiv tokom celog procesa. Svaka pohvala!“

Petar Janković

Lumnia lighting

„Tražio sam napredan veb sajt za svoju online prodavnicu i bio sam impresioniran rezultatima koje smo dobili od ove kompanije. Sajt je dizajniran tako da je lako za navigaciju i prikazuje naše proizvode na najbolji mogući način. Kada je došlo do promena i nadogradnji, tim je bio veoma brz i efikasan.“

Mitrana Ignjatović

Project Manager

„Sarađivati sa ovom firmom bilo je izvanredno iskustvo. Njihova stručnost i profesionalnost su nas impresionirale. Oni su nas vodili kroz ceo proces izrade našeg sajta i pružili su nam besprekornu podršku tokom i nakon projekta. Sajt koji su nam kreirali premašio je naša očekivanja i mi toplo preporučujemo ovu kompaniju svima koji traže vrhunsku uslugu.“

0